Mehmet Demiröz Göynük Belediye Başkan Aday Adayı

Mehmet Demiröz Göynük Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demiröz Göynük Belediye Başkan Aday Adayı
A- A+
Reklam

Göynük’te 9 yıl AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptığı süreçte ilçeye kazandırdığı hizmetlerle partili partisiz tüm Göynüklülerin takdirini kazanan Mehmet Demiröz, ilçe halkının da beklentisi doğrultusunda Göynük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Göynük İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Özkan, eski ilçe başkanları, Göynük İlçe Teşkilatı Mensupları, STK Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda Göynüklü ile beraber 9 yıl başkanlık görevini yaptığı AK Parti İlçe Başkanlığına giden Mehmet Demiröz, Göynük Belediye Başkan Aday Adayı evraklarını AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mesut Can’a teslim ederek, müracaatını gerçekleştirdi. 

Partililerin ve Göynüklülerin desteği ile Göynük Belediye Başkanı Adayı olduğunu belirten Mehmet Demiröz, Aday Adaylığı töreninde yaptığı konuşmada, 9 yıllık ilçe başkanlığı görevinde edindiği tecrübeyi, Göynük’e hizmet olarak dönüştürmek için aday olduğunu ifade etti.

“KAYBEDİLEN 5 YILI GERİ KAANMAK VE DAHA DA İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ADAYIM”

Demiröz yaptığı konuşmada; “2014 yılından bu güne kadar Göynük Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. İlçe Başkanlığım süresince Teşkilatımızla birlikte Göynük’ümüz için, ilçemiz için mücadele verdik. Bu süreçte birlikte çalıştığım arkadaşlarımın hepsine öncelikle şükranlarımı sunuyorum. AK Parti İlçe Başkanlığımda, AK Parti Belediyeciliğimizde de 9 yıl boyunca ciddi bir şekilde mücadele verdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği, AK Parti iktidarının gücüyle ilçemizde sayısız hizmetlere imza attık. Bu hizmetlerin başlarında Aksa Termik Santrali, Gökçesaray Göletimiz, TOKİ’miz, hastanemiz, ilçemizin alt ve üst yapısı gelmektedir. Ayrıca İl Genel Meclisi Arkadaşlarımızla da köylerimizde sayısız hizmetlere imza attık. Buna karşılık da Göynük Halkının AK Partimize müthiş bir şekilde teveccühü oldu. Girdiğimiz tüm seçimlerden üstün başarıyla çıktık. Göynük Halkımızın bugüne kadar verdiği karar her zaman başımızın üstünde oldu ve saygı duyduk. 2019 yılında yapılan seçimlerde de Göynük Halkı Belediyeyi başka bir partinin yönetmesi noktasında tercihte bulundu. 5 yılın sonunda vatandaşımız baktığında; AK Parti Belediyeciliği ile bugün ki Belediyecilik arasındaki farkı gördü ve hepimiz de görüyoruz. Ben de AK Parti İlçe Başkanı olarak, geçmişteki 9 yıllık tecrübeme dayanarak, Göynük’ümüzün kaybedilen 5 yılını geri kazanıp daha da ileriye götürmek için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Göynük Belediye Başkanı olmak için aday adayı oluyorum” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİM GÖYNÜK’ÜN İKİ EVLADI OLACAK”

Demiröz konuşmasının devamında da; “Göynük Belediye Başkanlığı için yola çıkarken de en büyük gücü Göynük’ün iki evladından alacağımı açıkça ifade ediyorum. Bunlardan birisi Bolu Milletvekilimiz Sayın Yüksel Coşkunyürek diğeri de Ekinciler Köyümüzün evladı İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tuğba Işık Ercan hanımefendi olacak. Nasıl geçmişte Ankara Büyükşehir Belediyemiz Göynük’ümüze güzel hizmetler yaptıysa bu dönemde de Sayın Milletvekillerimizin desteğiyle İstanbul ilçe belediyelerimizin hizmetlerini Göynük’e kazandıracağız. İlçe Halkımızın beklediği ve hak ettiği bir Belediyecilik anlayışını inşallah Göynük’e kazandıracağız” ifadelerini kulandı.

“VERDİĞİ SÖZÜ TUTAN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM” 

Göynük Belediye Başkanı olarak Göynük Halkının desteğiyle göreve seçilirse öncelikli olarak verdiği sözü tutan bir Belediye Başkanı olarak anılacağını belirten AK Parti Göynük Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demiröz konuşmasını; “Şunu da buradan açıkça ifade edeyim ki; Belediye bizde olmamasına karşılık biz 5 yıllık süreçte AK Parti hizmetlerini kesinlikle durdurmadık. Projelerimiz devam etti. En basitinden gelecek yıl başlayacak doğalgaz çalışmasını yaptığımız girişimler neticesinde bir yıl öne çıktık ve şu an ilçemizde doğalgaz çalışması tüm hızıyla sürmektedir. Vatandaşımızın beklentisini biliyoruz. Göynük’ümüzün eksikliklerini de biliyoruz. Bu beklentilerin ve eksiklerin nerelerden ne şekilde karşılanacağını da biliyoruz. Önce Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Partimizin yetkili organları Göynük Belediye Başkan Adaylığını tarafıma tevdi ederse, Allah nasip eder de ardından da Göynük Halkı bizi Belediye Başkanlığı ile yetkilendirirse Mehmet Demiröz olarak söz veriyorum; Göynük’e proje getiren, Göynük’ü geleceğe taşıyan ve de verdiği sözü yerine getiren bir Belediye Başkanı olacağıma söz veriyorum. Adaylık bize nasip olur Göynük Halkı da bize Belediye Başkanlığını verirse, verdiğim sözleri yerine getirmeden başımı yastığa koymayacağım. Çünkü Göynük Halkımız, her şeyin en iyisine layık. Geçmişte biz bunu Kemal Kazan Başkanımızla yaptık. Herkes bunu gördü ve bu dönemi de gördü. Biz inşallah Göynük Halkımızın hak ettiği ilçeyi kazandıracağız” sözleriyle bitirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler